Vecka 15 (v 1 dec/jan 2012/2013)

Nyårsafton och hur ska jag orka vara vaken till kl 12. Vi hade två kompisar här, så det blev lugnt. Det kändes smidigast att vara hemma ifall jag blev trött och behövde gå och lägga mig och så att jag kunde äta när jag blev hungrig. Jag somnade i soffan strax efter kl 21, men vaknade 20 min innan 12-slaget, så jag missade det inte Ler

Nu har jag inte mått illa på 2 dagar, men jag vågar inte ropa hej än. Jag får känna efter i några dagar till innan jag slutar med Postafen. Foglossningen gör ont igen. Jag har slarvat med stödbältet när jag har känt mig bättre och det sitter inge skönt nu. Jag vet inte om det beror på att magen är större och bebis fortfarande ligger lågt ner. Det hjälper inte att det trycker på kissblåsan heller Blinkar Jag får springa på toa lite oftare nu. Förut har jag oftast bara behövt gå upp en gång på natten, men nu blir det två vändor.

Nu har mycket av snön smält bort så det är lite lättare att gå i skogen med hundarna. Det är skönt för jag orkar inte gå några jättelånga vändor och nu kan dom skutta runt lösa i skogen och springa av sig lite energi. Fast jag inte är så stor än och det är långt kvar så känner jag mig tung och osmidig. Det blir inga raska promenader och ibland får jag stanna och flåsa lite, speciellt om bebis börjar bråka där inne. Det är ändå skönt att komma ut och få frisk luft och lite motion. Hade jag inte hundarna hade jag legat som en val i soffan resten av graviditeten och inte haft någon kondis alls inför förlossningen.

Idag 2/1 skruvade vi ihop spjälsängen. Vi hittade en på blocket för någon månad sedan som vi gillade. Den sitter ihop med en byrå med skötbord på. Den främre spjäldelen går att sänka ner så det är lättare att lyfta i och ur bebis och det är 2 stora lådor med hjul under möbeln. Den går också att göra om till en juniorsäng med skrivbord, så den går att använda i några år.                                                                                          

Spjälsäng1Spjälsäng2

Vi har redan två babybodyn. Den blå fick bebis av mormor i julklapp (min mammas första barnbarn, så det är svårt att låta bli) Blinkar Den andra fick min sambo av en jobbarkompis. Han jobbar på Volvo CE och det står Volvo på ena ärmen och är grävmaskiner på den Ler Hoppas det inte blir en jätte bebis bara så dom blir för små.

Kläder1Kläder2

Annonser

2 thoughts on “Vecka 15 (v 1 dec/jan 2012/2013)

    1. Elin Inläggets författare

      Ja, det är mycket roligare att blogga än att skriva i en gravidbok som jag har gjort hittills 🙂 Visst är den praktisk. Den har vi användning för länge också. Kram

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s