Vecka 38 (v 24 Juni 2013)

Nedräkning: 3 veckor kvar. Total viktuppgång: 26 kg. Magen är lite större.

Mage_130507     Mage_130610

5 maj –13                                   10 juni –13

Nu har jag sovit lite bättre i tre nätter. Vi har haft fläkten på så det har blivit lite svalare, men mina svällda fötter känns som dom ska brinna upp ibland. När jag är upp på toa på natten så svalkar jag av mig med kallvatten så att jag kan somna om igen. Hoppas att dom får in den där AC:n på Jula idag eller imorgon och att jag orkar åka dit. Även om jag har sovit bättre på nätterna så är jag fortfarande lika trött på dagarna. Igår somnade jag i soffan på förmiddagen och kände mig lite yr när jag vaknade. Vet inte om det var ett blodtrycksfall jag fick eller om jag bara är slut i kroppen. På förmiddagarna måste jag sitta i soffan och ta det lugnt för då är jag som tröttast och känner mig lite svag. Det är väl meningen att jag ska ta det så lugnt som möjligt nu, men det är jobbigt att knappt orka göra någonting här hemma. Det går fortfarande bra att klara sig själv i veckorna när Tommy är på utbildning, men det blir inte så mycket mer gjort än att handla, laga mat och gå korta vändor med hundarna. De dagarna jag är lite piggare får jag passa på att tvätta och städa lite lätt.

Veranda1Veranda2

Veranda3

Nu är altanen färdigbyggd förutom grindarna, men vi har satt dit provisoriska grindar av kompostgaller så länge så att hundarna kan vara där ute och gå in och ut som dom vill på dagarna. Det underlättar, för dom är inte lika intresserade av promenader när dom kan vara där ute och lyssna och titta på allt som rör sig ute. Självklart får dom promenader ändå och får skutta av sig på ängen, men nu när det är så varmt så orkar dom inte så mycket dom heller. Thor har börjat med sina vanliga promenadstrejkar när han tycker att det är för varmt för att gå Blinkar

I helgen ska Tommy börja sätta upp staket runt trädgården, så när det är klart kan hundarna springa runt där med. Dom får vara i hundgården med när vi åker någonstans, men där ligger dom mest och väntar på att vi ska komma och ta in dom. Det är roligare för dom att kunna vara med oss ute i trädgården när vi är hemma. Då får dom vara med mer när Maxx kommer också och slipper känna sig bortglömda.

Foglossningen är som vanligt ok så länge jag tar det lugnt. och just nu gör jag inget annat, men däremot så får jag mer ont i ryggen. Förut kunde jag i alla fall gå 1 km, men det är knappt så jag kan göra det längre. Jag kan inte stå stilla längre stunder och de svällda benen och fötterna gör det inte bättre. Jag är jätte öm i vrister, fötter och händer på mornarna, så det är jobbigt att kliva ur sängen, men det släpper ganska snabbt bara jag får på mig stödstrumporna. Det funkar faktiskt bra med nylonstrumporna. Dom blir inte jättevarma, så jag står ut. Lite synd att man inte kan få lite färg på benen bara, men det är sånt man får stå ut med. Det är ju inte så att jag känner för att kravla mig i bikinin och lägga mig och sola nu i alla fall Blinkar Det är skönt att graviditeten är över snart. Även om det är mysigt att ha en bebis i magen och det är så värt det, så är det jobbigt att vara gravid. Avundas dom som har lätta graviditeter.

Imorgon ska jag till barnmorskan igen. Hade för mig att det var på onsdag, men det är på tisdag jag ska dit Ler

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s